Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1.Wiek:
2.Imię:
3.SID:
4.Nick w grze:
5.Coś o sobie:
6.Dlaczego akurat ta frakcja?:
7.Dlaczego ty?:
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:
9.Przeczytałeś Regulamin?:
Powodzenia w pisaniu podania!
1.Wiek: 13lat
2.Imię: Wiktor
3.SID: 271
4.Nick w grze: mSWiktor
5.Coś o sobie: Cześć nazywam sie Wiktor mam 13lat. Interesuje się elektroniką.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?: Miałem już styczność z tą frakcją.
7.Dlaczego ty?: Mam doświadczenie co do tej frakcji
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak
9.Przeczytałeś regulamin?: Tak
Ostatnio edytowany przez mSWiktor (2018-09-09 18:11:22)
1.Wiek:15lat
2.Imię: Patryk
3.SID: 323
4.Nick w grze: patryk2003
5.Coś o sobie: Witam nazywam się Patryk mam 15 lat mam dwójkę rodzeństwa pochodzę ze Wrocławia. Moimi zainteresowaniami są m.in. gry,kolarstwo i mta. Jestem osobą miłą dobrze grającą w zespole słucham się rang wyższych.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?: Na paru mniejszych serwerach byłem w PSP i zawsze mi się podobało wiec dlatego pisze to podanie by dobrze spędzić czas na serwie.
7.Dlaczego ty?: Dlatego że, jestem osobą spokojną słuchającą się rang wyższych pisze bez błędów, i mam spore doświadczenie.
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak nie jeden nawet raz
9.Przeczytałeś Regulamin?: oczywiście przeczytałem
1.Wiek:14
2.Imię:wiktor
3.SID:322
4.Nick w grze: mike person
5.Coś o sobie:siema jestem Wiktor mam 14 lat pochodzę z Warszawy. Interesuje się grami, piłką nożną, plastyką. Szybko nawiązuje kontakty z nowo poznanymi ludźmi.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?:Ponieważ interesuje się strażą pożarną chodzę co rok na konkursy.
7.Dlaczego ty?:Ponieważ jestem pomocny znam mapę mam doświadczenie oraz mam dużo czasu na poświęcenie się w szeregach frakcji PSP.
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Byłem kiedyś w mta na innym serwerze w PSP i mam średnie doświadczenie.
9.Przeczytałeś Regulamin?:Tak
1.Wiek:12
2.Imię:Kacper
3.SID:326
4.Nick w grze:KapiLul
5.Coś o sobie:Jestem miły grzeczny na nikogo nie wyzywałem ani nie przeklinałem.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?:To najfajniejsza frakcja dla mnie i lubie tecz gasić pożary..... i róźne.
7.Dlaczego ty?:Nobo lubie działać jako psp czyli gasić pożary i te sprawy/
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Tak
9.Przeczytałeś Regulamin?:TAK
1.Wiek: 12
2.Imię: Oskar
3.SID: 314
4.Nick w grze: JOK3R
5.Coś o sobie: Witam Nazywam się Oskar Mam 12 lat i uczęszczam do 5 klasy szkoły podstawowej. Jestem troche wysoki, dobrze zbudowanym mężczyzną, o krótkich blond włosach. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy.
Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. Zawsze potrafimy znaleźć sobie ciekawe zajęcie.
Ale jak każdy człowiek posiadam również wady. Jedną z nich jest niestety lenistwo. Staram się z tym walczyć jak tylko mogę. Najlepiej pomaga mi w tym moja mama i siostra, które pilnują żebym więcej czasu poświęcał nauce i czytaniu książek. Nie zawsze jestem tym zachwycony i złoszczę się na nie za to, ale wiem że mają rację.
Moje zainteresowania są ciekawe, ponieważ bardzo lubię grać w siatkówkę, pływać, tańczyć i bawić się do samego rana. Jednak moim głównym zainteresowaniem jest muzyka i komputer.
Uwielbiam słuchać hip-hopu i techno, dlatego często wyjeżdżam z kumplami na kilkudniowe imprezy muzyczne. Komputer to dla mnie okno na świat. Bardzo lubię rozmawiać na czacie i poznawać różnych ludzi. Często spotykam tam osoby, od których dowiaduję się różnych ciekawych rzeczy, jednym słowem łączę przyjemne z pożytecznym. Choć bardzo lubię pracować z komputerem to staram się nie spędzać przy nim zbyt dużo czasu.
Jestem zabawną i komunikatywną osobą. Myślę, że potrafiłbym zachować się w każdej sytuacji. Wiem, iż aby przetrwać w życiu muszę zdobyć wykształcenie, dlatego nigdy się nie poddaję, zawsze dążę do celu nawet w trudnych sytuacjach!
Mam wielu przyjaciół w tym kilku sprawdzonych i myślę, że jestem ogólnie lubiany gdyż na co dzień spotykam się z wieloma gestami sympatii, które staram się odwzajemniać
6.Dlaczego akurat ta frakcja?: bo ogarniam rp
7.Dlaczego ty?: bo kocham straż
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: tak ale na innym serwerze
9.Przeczytałeś Regulamin?: tak
1.Wiek:12
2.Imię:Kacper
3.SID:326
4.Nick w grze:KapiLul
5.Coś o sobie:Jestem miły. Nigdy siebie nie uważałem za fajnego bo to jest egoistyczne.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?:Lubię gasić pożary itp. Jeździć na wypadki i robić RP. I jeździć na pożary.
7.Dlaczego ty?:Miałem dużom styczność z tą frakcją. Jestem bardzo dobry robieniu RP. I doświadczone wielu innych sytuacji
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?:Tak
9.Przeczytałeś Regulamin?:Tak
1.Wiek: 18
2.Imię: Bartek
3.SID:638
4.Nick w grze: ProTiger
5.Coś o sobie: Jestem miłą rozmowną osobą.
6.Dlaczego akurat ta frakcja?: Bo w tej widzę się najbardziej.
7.Dlaczego ty?: Byłem parę razy już w tej frakcji i myślę że nadaję się na nią dlatego chce być w niej i nie zawiodę lidera.
8.Czy miałeś styczność z tą frakcją?: Tak miałem.
9.Przeczytałeś Regulamin?: Tak zapoznałem się z Regulaminem.
Strony: 1